Bättre tisdag

Märkte ju direkt i morse att denna tisdag skulle bli mycket bättre än måndagen. Jag är inte alls lika sjuk som igår. Kaffesmaken är tillbaka och genast känns livet ljusare.

Idag har jag kunnat varva möten med eget arbete vilket jag uppskattar mycket. Införde även en ny regel här hemma – numera är det inte tillåtet att äta framför datorn. Därmed fick jag en fin paus med lunch utan att jobba samtidigt.

Nästa vecka kommer ett ombyggnadsarbete av vinden påbörjas i mitt hus. Arbetet ska ta två veckor. Denna vecka började arbetet i huset bredvid. Det har bankat hela dagen, vilket jag inte alls är attraherad av. Den är veckan bör jag jobba hemifrån efter måndagens sjukstuga men nästa vecka tänker jag inte sitta i detta oväsen. Då måste jag få vara på kontoret.

Nu ska jag ta min dagliga tur till grovsoprummet. Det finns mycket som behöver rensas ur mitt hem.

8 tankar på “Bättre tisdag

  1. Så skönt att du känner dig bättre i dag.
    Jag förstår ditt val att arbeta på kontoret nästa vecka för det är inte lätt att behålla koncentrationen när hantverkare är igång.

    • Om man börjar lyssna på oljud så är det ju fördömt – omöjligt att inte höra. Hoppas att det går att ordna att jobba på kontoret.

  2. Skönt att du mår bättre. Helt klart kontoret, tänker även jag.
    Idag var jag på biblioteket. Blev hjärtligt välkomnad av bibliotekarien. De har inte haft det så kul heller. På fem minuter hade jag plockat på mig sex böcker. Tror eventuellt jag läst någon av dem. Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.