Annandag påsk

Även en annorlunda påskhelg går fort och idag är det redan annan dag påsk. Efter ännu en natt med mardrömmar så unnade jag mig en sovmorgon. Efter en långfrukost tog jag sedan in till jobbet för att fixa med några saker som kräver fysisk närvaro. Jag har egentligen lovat mig själv att aldrig gå in till jobbet under andra tider än vanliga arbetstider och det löftet bröt jag idag. Jag trodde att jag kunde slinka in under helgen utan att någon märkte det. Men när jag sitter där kommer min chef in och avslöjar mig. Inte bra. Otroligt att just han skulle dyka upp precis då, annars var jag ju helt ensam.

Promenerade där ifrån och tog en långpromenad hemåt. Jag valde en längre, och vackrare väg och har passerat havsvikar, koloniområden, en slottspark, gått längs vatten och haft det gott. Men oj så det blåste, fy bubblan så det tog i. Under sista biten hem föll även lite snö. Jag är som en isbit. Jag hade inte klätt mig ordentligt och stannade efter några timmar för att fika. Det var ljuvligt med varmt kaffe men jag är fortfarande kall och frusen.

Än är det några timmar kvar av påskhelgen så de ska jag nyttja på bästa sätt.

Annons

6 tankar på “Annandag påsk

 1. Min första tanke var ”Att kunde det inte vänta till i morgon?” var min första tanke men det vet du bäst själv. Bra att chefen kom på dig i alla fall 😉
  Hoppas att det blir en lugn och skön kväll!

  • Jag var osäker på en deadline när det gäller reseräkningar. Vill ju inte orsaka försenad utbetalning för någon medarbetare. Då känns det rätt att kolla en extra gång. Alla är så stressande i denna utsatta situation och även små misstag kan bli stora. Det vill jag undvika.
   Jag försöker fortfarande bli varm, fy så kallt det var ute idag.

 2. Fint med bilderna. Men du var väl faktiskt ledig idag…
  Kallt ja, när Svärsonen och B5 stod ute och grillade i det redan kalla blåsiga vädret kom det både hagel och snö. Jag förstår att du frös! Det var verkligen svinkallt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.