Slutet på veckan

Nästan allt på helgens att-göra-lista är avklarat men jag känner mig inte riktigt nöjd. Det är så mycket mer som jag skulle vilja hinna med att göra. Det är så mycket mer som jag skulle vilja ha ork att göra. Även om denna februari är varmare än vanligt så kan jag ända sakna sådant solljus i ögonen som ger energi och ett leende på läpparna. Jag skulle vilja sitta med kaffetermosen på en klippa vid havet och njuta med näsan mot solen. Inte stå och huttra på en blåsig strand och stirra in i dimman. Ge mig vår.

Tog en tur till grovsopsrummet i dag och trodde att jag skulle blåsa bort. Vinden är inte jättekraftig här oss mig, inte som på västkusten, men när vinden tar tag i en sopsäck något större åbäke så är det inte så lätt att hålla emot. I byarna är vinden verkligen kraftfull. Men förra helgens äventyr i färskt minne så är jag inte jätteförtjust i oväder. Hoppas att ingen skadas i ovädret.

Det kändes skönt att få koppla av och njuta av att läsa i helgen. Har haft både ont om tid och svårt att koncentrera mig på sistone. Nu har jag precis börjat med Svindlande höjder av Emely Brontë. Jag tar fram skämskudden är jag måste erkänna att jag blandar ihop systrarna Brontë och Jane Austen. Jag tänker att det enda sättet att råda bot på det är att läsa för att själv uppleva skillnaden. Jag har nog mest sett filmer och tv-serier baserat på deras böcker, men inte läst så mycket själv. Nu är det dags.

Ni ser jag fram emot en ny vecka där jag hoppas få lite mer kontroll över läget. Jag har både roliga möten, luncher, bokcirkel och teater att se fram emot. Det ska bli en bra vecka.

 

 

 

 

9 tankar på “Slutet på veckan

  1. Det har inte blåst så hemskt här heller, inte som man trodde. Men roligt är det inte. Regnar, regnar, regnar och så kommer det en vindby så det knäpper i hela huset. jag har tömt regnmästare upprepade gånger under februari!
    Igår kväll när jag gjorde det vid ett regnuppehåll var det så skönt ute. Tittade på termometern, 10 plus! Vi klädde oss snabbt och gick ut en runda. Hann inte många meter innan det började regna, så vi kortade ner tänkta rundan. Det regnade bra innan vi kom hem, men när vi väl kommit in vräkte det ner igen. Men skönt vi kom ut 😉

  2. Man hinner sällan allt på en helg så det är nog lika bra att inse det. Vill man för mycket kan det nästan bli stressande tycker jag.
    Här har det fortsatt att blåsa så frågan är hur lång vår promenad blir…

    Hoppas du får en bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.