Slutförararvecka

Att somna på söndagskvällen var inte helt lätt eftersom jag sovit en mycket stor del av helgen. På något sätt ville ryggen inte vara horisontellt läge och sa ifrån. Men jag måste ju har somnat eftersom jag vaknade trött och med värkande kropp i morse. Lite feber och mycket huvudvärk gjorde att jag valde att plugga hemifrån idag. Började med ett gruppmöte där två (av fyra) personer valde att inte närvara. Ursprunglig deadline var igår men vi har fått uppskov till i morgon att lämna in vår rapport. Hade gärna önskat mer support från de andra att slutföra rapporten men å andra sidan blir det väldigt bra när jag gör det mesta själv. Men det tar av min dyrbara tid.

Efter lunch tog jag en kort promenad till affären för att köpa kaffefilter. Det är ju nästan lika viktigt att ha hemma som kaffe och mjölk. Det var inte långt men regnigt och det känns i kroppen att den inte mår bra. Skulle gärna sova en stund men det vågar jag inte eftersom jag vill kunna sova i natt. Får se till att vila på aktivt sätt innan nästa pass drar igång.

Den här veckan är nämligen veckan då mycket ska slutföras. Tre rapporter och två presentationer ska jag hinna med. Åh så jag längtar till söndag då allt ska vara klart.

Annons

2 tankar på “Slutförararvecka

  1. Vilken otur att du blivit krasslig just denna vecka när så mycket ska slutföras men säg den bacill som frågar om den är välkommen… Lycka till med veckans uppgifter och krya på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.