Hoppas ingen såg mig

Jag trivs bäst när jag är välklädd. Jag är inte särskilt modeintresserad men jag anser att kläder ska sitta snyggt och vara behagliga. Jag har ofta klänning eller kjol och det trivs jag bra i. Men det innebär även att jag ofta har strumpbyxor och det finns en avigsida med det.

Efter kvällsträning och dusch, vill jag verkligen inte dra på mig nylonstrumpor. Jag har löst detta genom att ha med mig bomullstight. När det är kväll och mörkt är det svårt att se att det ser lite lustigt ut. Dessutom tror jag inte att folk tittar på mina ben.

träningskläderIkväll efter yogan bestämde jag mig dock för att byta om hemma. Jag drog på min klänning ovanpå träningskläderna och svepte sedan in mig i jackan. På vägen hem noterade jag att vi är ganska många som smyger hem i våra träningskläder. Längs gator och på pendeltåget fanns en hel del träningstights.

Trots insikten om att jag knappast är ensam, så är jag ändå inte bekväm. Så illa klädd som jag var i kväll, det skäms jag lite över. Jag tror minsann att det är dags att skaffa ett vara svarta brallor, att smyga hem i efter träningen.

Annons

4 tankar på “Hoppas ingen såg mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.