Stamkund

Igår blev jag brydd när jag fick ett påminnelse sms om ett paket som skulle hämtas. Jag tycker att jag varit så nog med att hämta hem alla leveranser. Jag visste med säkerhet att jag hämtat ett paket från samma företag, dagen innan. Det var först på eftermiddagen, när jag letade efter en vara, som jag kunde övertyga mig själv om att jag faktiskt saknade ett paket. Jodå, när jag kom till den lilla butiken hejade paketutlämnaren glatt och hade ett paket till mig. Det är ju som att vi ses varje dag.

Trotsade min förkylning och begav mig till en närbelägen julmarknad. Det är lokal prägel och för mig lockar platsen och promenaden mer än själva marknaden. Jag köpte i alla fall en skärbräda till mig själv. Det är en tillverkare som gör många fina brickor, muggar, handdukar mm och jag har köpt presenter av dem i många år. Det verkar damen i ståndet komma ihåg och jag fick en disktrasa som gåva!

Numera är det sällan en fördel att vara trogen kund men jag har vissa företag som har utbud som jag värnar. Då är det okej att känna sig som stamkund.

Annons

2 tankar på “Stamkund

  1. Stamkundens tid verkar vara förbi för numera är många inköp väldigt opersonliga. Därför är det trevligt när man hittar affärer vars produkter man trivs med. För egen del känner jag att det är viktigt att gynna affärer på hemmaplan, i alla fall om vi vill ha kvar dem.
    Trevligt med en ny skärbräda och dessutom en liten gåva som bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.