Mitt i veckan

Det känns alltid lite blandat när onsdagen passerar. Halva veckan har gått, helgen närmar sig men jag har inte riktigt hunnit med vad jag ska. Jobbet fortsätter att vara hektiskt och idag på eftermiddagen fick jag en hopplös huvudvärk. Jag behöver mer frisk luft. Jag behöver energi.

Tog mig till bibblan för att hämta två reserverade böcker. Tyvärr fick jag bara med mig en hem eftersom den andra, eller snarare den första, skulle ha hämtats igår. Nu lär jag få vänta länge på den. Men det går ingen nöd på mig, det finns mycket annat att läsa. Lånade även Mio min mio, en av Astrid Lindgrens böcker som jag missade som liten. Jag har länge tänkt att läsa den, och nu passar den bra som barnbok i min läsbingo.

Kvällen ägnas åt tv och tidningar på webben. Jag missade ju Krister Petersons presskonferens och försöker läsa ikapp. Faktiskt lite svårt att se vad han faktiskt sa i flödet av kritik och allmänt tyckande. Tids nog hinner jag ta till mig fakta och bilda mig en uppfattning. Intressant är det i alla fall, tycker jag.

4 tankar på “Mitt i veckan

    • Det lär nog vara individuellt. Många kan mycket tycka att det är tillräckligt som lösning. Andra kommer aldrig att acceptera något, avsett vad som kommer fram.

  1. Längre än så kunde de inte komma efter så många år och en utredning som kantades av fel redan från början. Då var det rätt beslut att lägga ner den. Alla frågor får vi inte svar på och vem som mördade Olof Palme är nog en sådan.

    • Visst är det så. Blir det fel från början så är det svårt att rätta till. Kanske är det ändå tillräckligt tydligt svar på hur mordet gick till, även om det inte prövas juridisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.