Först uppåt sedan nedåt och sen…

Idag jobbade jag på kontoret och det kändes väldigt skönt. Fick mycket gjort under förmiddagen och kände mig väl till mods när jag gick på lunch. Vid restaurangen upptäckte jag två glada nyheter, dels att jag kunde sitta utomhus och äta, dels att jag kunde göra sällskap med en kollega. Vi jobbar i samma koncern men inte i samma del av företaget. Jag känner mannen sedan tidigare men vi har inte träffats under perioden sedan jag började. Det blev ett väldigt trevligt samtal även om det känns lite märkligt att sitta vid olika delar av samma bord.

Hela eftermiddagen ägnades åt ett och samma möte. Min energi dränerades rejält och jag var jättetrött när det äntligen var över. Tyvärr hann jag inte ta mig hem eftersom vi hade ett digitalt AW som jag behövde vara med på. Trevligt men ibland har man inte riktigt energin.

Strax efter åttatiden landade jag hemma i soffan och kommer antagligen sitta kvar här till läggdags. Jag är så nyfiken på morgondagen och beskedet från Palmeutredning. Det har jag väntat på länge och det ska bli spännande att höra vad de har kommit fram till.

10 tankar på “Först uppåt sedan nedåt och sen…

 1. Ömsom vin, ömsom vatten med andra ord men så är vissa dagar tycker jag.

  Det ska bli intressant att se var Palmeutredningen kommit fram till. Gäller det den så kallade ”Skandiamannen” vill det till att de har väl på fötterna med tanke på att han dog 2000… Oskuldspresumtionen är ju en grundläggande straffprocessuell rättsprincip.

  • Jag tror att det ska gå lite upp och ner i livet, det vore konstigt annars.
   Å ena sidan har jag stort förtroende och därmed förhoppningar på nuvarande ledning av utredningen. Å andra sidan känns det lite fånigt att spekulera – vi får ju veta i morgon. Men nog vore det skönt med ett tydligt besked så att vi kan lägga detta bakom oss.

   • Jag har förstått att det inte var till belåtenhet för många. Jag har inte hunnit ta del av allt än, bara sett rubriker.
    Krävs ett visst mod ändå att våga avsluta och erkänna att det inte går att komma längre med detta.
    Nu ska jag frossa i alla nyheter och information.

 2. Själv föredrar jag att de säger att det inte går att komma längre än så här. Det har lagts ner mycket tid och pengar på denna utredning men ibland får man inse att det är stopp. Ärligt talat hade jag blivit mer förvånad om de med 100% säkerhet kunnat peka ut vem som mördade Palme så här lång tid efteråt.

  • Jag har en känsla av att väldigt många redan har lagt detta bakom sig och nöjer sig med dagens besked. Men en viss klick kommer säkert fortsätta att ifrågasätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.