Matlådor

Jag är verkligen urdåligt på att göra matlådor. Jag ser det nu när jag behöver ha med mig matlåda varje dag. Jag har några få rätter som jag gör om och om och om igen. Jag har redan tröttnat. Min paradrätt – omelett – fungerar inte i matlåda. Jag behöver klura ut något klokt system för att få detta att fungera.

Några saker har jag testat: mathavre och matvete. Jag har haft det i sallad och som kall rätt. Mathavre går bort helt. Det luktar som att äta havregryngröt med sallad. Matvete går bättre men det är ingen favorit.

En annan notering är att jag skulle behöva en litet mellanmål till eftermiddagen. Detta gäller särskilt de dagar då jag har med mig sallad i matlådan. Jag hinner bli jättehungrig innan det är dags att gå hem.

Det är många rutiner som måste falla på plats.

11 tankar på “Matlådor

  1. Har ingen erfarenhet av matlådor, så inget tips. När Maken jobbade skift hade han matlådor, det var middagar som det blivit över av.

  2. Kycklingfilé kan tillagas på många sätt och fungerar bra tillsammans med en matigare sallad. Här blir middagens rester till matlådor så det innebär blandad kompott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.