Edsbacka marknad

Söndagen bjöd på en tur till Edsbacka Marknad. Höstsolen sken och det var ljuvligt att promenera längs Edsviken och i slottsparken. Själva marknaden är kanske inte så imponerade men ganska mysig. I år upplevde jag den dock mindre än tidigare, färre stånd och färre besökare.

När man mötte andra besökare såg man tydlig att kokosbollar, tunnbröd och salamikorvar var mest populärt. Fanns även den del rökta korvar som lockade. Annars var det mest saker i ganska tveksam kvalitet; smycken, strumpor, kläder. En del lädervaror och några få hantverkare fanns på plats. Och godisförsäljarna förstås.

För min del blev det två burkar osötat sylt. De innehöll betydligt mer bär än burkarna som finns i butikerna så nu hoppas jag på god smak. Men bäst av allt var trots att få promenera och njuta av höstsolen. Det blev en ljuvlig söndagseftermiddag.

4 tankar på “Edsbacka marknad

    • Här är det idrottsföreningen som arrangerar och jag hoppas att de får in en del pengar. Misstänker att en del som brukar sälja konsthantverk och annat hemmagjort hittat andra platser att sälja på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.