Tråkigheter

Idag gick jag ett märkligt mejl som var märkt med ”tråkigheter”. Det var från en skola där jag skulle ha gått en kurs för en tid sedan. Eftersom jag var sjuk var jag inte där och har inte tänkt mer på det. Enligt mejlet, är det skador i rummet där jag skulle ha bott. Det är stora vinfläckar på väggen och även sängkläder var nedfläckade. Eftersom ingen tog hand om eländet direkt har vin sugits in i väggen och rummet måste målas om. De vill förstås ha ersättning för skadorna. Huset där rummet finns är från tidigt 1700-tal vilket gör det hela än mer förskräckligt.

Det är förstås väldig enkelt för mig att bevisa att jag inte var där. Det är redan avklarat. Men jag har ändå många frågor i huvudet. Har de inte ordning på vem som hämtat ut vilken nyckel? Var det ens låst? Är de det någon av mina kurskompisar som gjort detta? Hur det än är så är det ju himla trist.

Nu ser jag att mejl har gått ut till hela gruppen där de fråga vem som bott i rummet. Nej, det här känns inte alls trevligt. Anar diskussioner vid nästa träff. Allt ligger förstås bortom både mitt ansvar och min kontroll. Men berörd – det blir jag ändå. Hoppas i alla fall att det blir en bra lösning där den skyldig tar på sig sitt ansvar. Och att det inte händer igen.

Annons

7 tankar på “Tråkigheter

  1. Verkar ju helt knäppt. Nog måste de veta vem som bott var och framför allt vilka som inte bodde där…
    Olustigt att få ett sådant mejl även om man vet att man är oskyldig.

    • Något har gått väldigt fel här. Jag vet att de har hittat praktiska och bra lösningar där de litar på lärare och gäster. Men här har det gått fel och de verkar inte prata med varandra. Men det gör det inte ok att förstöra rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.