Förväntningar

Idag ska jag vara ledig. Jag borde redan vara på väg men det finns inte i mig att stressa idag. Det vore inte så klokt att ge sig ut på vägarna och vara trött. Men iväg ska jag. Jag har en lång inköpslista från mamma som tarvar flera stopp och så vill jag även köpa med någon överraskning och kanske en tårta. Ska bli skönt att få köra bil och lyssna på musik, det ger avkoppling.

Mina förväntningar på dagen är höga. Jag vill se försommarsverige genom bilrutan. Jag vill få ta av mig skona och känna pappas nyklippta gräsmatta under fötterna. Jag vill se att mina föräldrar har det bra och klarar sig. Jag vill höra glad musik och sjunga med. Jag vill att jobbmobiltelefon och mejl ska vara tyst hela dagen. Allra helst en liten lottovinst, men det kanske är att önska för mycket.

Annons

4 tankar på “Förväntningar

  1. Är du ledig så stäng av arbetstelefonen. Även om du har övertiden inkluderad i lönen så har du väl inte helgjour? Då är det en annan femma men annars så stäng av den. Det mesta kan faktiskt vänta tills på måndag. Njut i stället av en fin dag tillsammans med dina föräldrar som jag förstår ser fram emot ditt besök!

    • Nej, jag har inte jour men ett ansvar som jag tar på allvar. Det är ingen som kräver att jag ska svara direkt men kan man hjälpa till att lösa vissa frågor så kan det göra underverk för andra. Hos oss ställer vi alla upp när det är mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.