Utflykt till Roslagen

Dagens utflykt gick till Roslagen. Jag vill gärna besöka Edblads i Gåsvik, någon/några gånger per år och idag kändes som en bra dag. Dels har det bra priser på smycken och inredning, dels har de god lunch. Idag serverades kalops och det lockade mig. Tyvärr hittade jag inga fynd och fick åka därifrån tomhänt.

På vägen hem gjorde jag ett stopp i Norrtälje. Det är mysigt att gå där och strosa. Inte heller där hittade jag några fynd men jag unnade mig i alla fall en fika på Café hörnan.

Den här turen har jag gjort många gånger och jag älskar den lika mycket varje gång. Svårt att säga vad det är som gör mig så glad och rofylld. Kanske att jag helt enkelt gillar Roslagen.

4 tankar på “Utflykt till Roslagen

  1. Jaså, Edlbads ligger där. Jag valde ett par örhängen därifrån som julklapp från jobbet. (Vi fick presentkort på olika varor.) Julklappen var förra årets och jag köpte örhängena för nån månad sen, tror jag. Den som spar hon har, liksom. 😛

    • Jag kan tycka att de har en del roliga grejer som passar till vardags. Jag tror att det är huvudkontor och lager i Gåsvik, därav även butik och Outlet. Det verkar bygga ut och ska antagligen utvidga på något sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.