Glada överraskningar

Igår fick jag ändan ur vagnen och beställde batteri till min mobiltelefon. Batterifrågan har varit en vånda då jag känner mig inkompetent. Tio minuter efter att jag lagt beställningen kom en bekräftelse att det var packat på väg. Det tycker jag är glad överraskning och riktigt bra service.

Idag kom nästa glada överraskning. Mitt lilla paket kommer att delas ut med morgontidningen eller rättare sagt av de som delar ut morgontidningen till andra i mitt område. Jag har faktiskt inte hört om denna lösning tidigare men gillar den skarp. Det är ju ett jättebra samarbete. Jag älskar kreativa lösningar. Personligen är jag mycket irriterad på PostNord som ofta önskar högre porto med motivering att antal brev som skickas minskar. Jag önskar att de var mer aktiv i att hitta och föreslå lösningar där vi medborgare kan gå god service utan portohöjningar.

Nu återstår att se om mitt batteri kommer fram i tid.

3 tankar på “Glada överraskningar

  1. Kan bara hålla med! Visst borde PostNord satsa på kreativa lösningar i ställer för att höja portot. Men det är väl en kvarleva sedan den statliga tiden och Postverket. Men nu är de inte ensamma på marknaden längre…

  2. Pingback: Brevleveranser | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.