Klappar, klappar, klappar

I min lägenhet finns massor av julklappar. Och det finns kassar och påsar med prylar att slå in. Jag älskar presenter och lägger en hel del tid på att hitta rätt överraskning till rätt person.

En ansenlig mängd presenter är till mig själv. Jag hittar massor av fynd som jag gärna vill ha. Jag har egentligen bestämt att jag inte behöver något men ibland kan jag inte låta bli. Eller ganska ofta, om jag ska vara ärlig.

Igår hittade jag en clutch på Lindex som jag velat ha sedan jag såg den i somras. Den är den del av Matthew Williamsons kollektion och är ljuvligt blå. Jag har redan ett par skor som den kommer att passa perfekt med. Jag har verkligen drömt om denna väska men tyckt att den varit för dyr. Men till halva priset, så är denna längtan äntligen stillad.

Idag kunde jag inte motstå ett par skor från Clarks. Det är klassiskt snygga med bra klackhöjd, tycker jag och jag har kollat på dem i minst ett års tid men även här tyckt att priset varit något för högt. Men med rejäl rabatt, så finns ingen anledning att avstå. Det kommer dock ta tid att gå in dessa. Skinnet är stumt och jag vill inte har fler skavsår. Men jag har ju gott om tid på mig. Jag känner redan nu att jag kommer att trivas bra i dem.

Jag är lycklig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.