Sportlov

Det är sportlovsvecka för flera av mina kollegor vilket gör att det är lite lugnare på jobbet. Färre möten och några som har lagt deadlines till efter helgen. Det är bra. Det gör att jag kan ta det lite lugnare och ta ut lediga timmar. Överväger att vara ledig i morgon.

Blev glatt överraskad när dörrklockan ringde på förmiddagen. Det var nämligen brevbäraren som hade paket till mig. Två överraskande paket och två tidningar så det var ju bra utdelning och personlig service.

Idag slutade jag redan kl 14.00 och begav mig in till stan för yoga. Jag ville testa ett annat pass och det var väldigt bra. Det går jag gärna på igen även om det lär bli svårt med tanke på att det är ett eftermiddagspass. Det var ett lugnt pass, så jag tror att de behöver kompletteras med annan träning.

Skyndade mig hem efter passet för kaffe och macka. Trots att det är lugna yogapass, så blir jag hungrig och jag behövde lite energi.

Kvällen har varit lugn med virkning framför tv:n. Måndag är tv-kväll med både ”Husdrömmar” och ”Biggest Loser”. Trevlig underhållning att se andra arbeta. Ja, det var ett skämt.

Även denna dag känner jag mig nöjd med livet.

Annons

4 tankar på “Sportlov

 1. Vilken service av brevbäraren! Det blir man glad av!
  Du är flitig med dina yogapass, kul när man hittar något som funkar.
  Hoppas din tisdag blir bra.

  • I bland överraskar brevbäraren. Vissa är väldigt trevliga.
   Jag behöver komma igång med yoga, komma över tröskeln där det bara är jobbigt och svårt. Just nu har jag lite extra tid för det.

 2. Det var verkligen ingen dålig service där inte.
  Så skönt med en lite lugnare vecka som möjliggör lite ledighet för dig. Yoga verkar passa dig. Själv har jag aldrig testat men skulle gärna göra det.

  • Den här brevbäraren var toppen. Tror även att det underlättar för dem att inte behöva ta med sig paket tillbaka till kontoret.
   Yogan är inte alls lätt men jag tror att min kropp behöver det. Jag behöver komma in i det, därav lite intensivt nu i början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.