Bästa söndagen

Jag är så tacksam för min söndag, en av de bästa på länge. När jag vaknade var jag visserligen inte helt utsövd men drog mig upp för att ta mig in till stan. Jag hade en plats till ett yogapass på förmiddagen, ett som ofta är fullbokat. Trots att jag kom i hyfsat tid, var salen full och jag hade svårt att hitta plats. Ändå lyckades de klämma in ännu fler. Det var ett väldigt bra pass, så jag förstår att fler vill delta.

Ledaren har erfarenhet. Jag minns att jag varit på hennes pass tidigare men det är ju väldigt många år sedan. Jag beundrar Friskis & Svettis som lyckas behålla sina ledare på ett så fint sätt. Det är ju inte anställda men får ett litet arvode.

För de som ville, kunde man hänga med till något café efteråt för gemensamt fika. Det passade inte riktigt i dag (inte i yogakläder) men det ska jag planera in nästa veckan. Istället handlade jag med mig mat och fika och for hem. Jag var hemma vid en tid då jag normalt brukar ge mig ut på helgen.

Kaffe och macka hemma smakade ovanligt gott. Det var som en belöning efter yogan och så skönt med en oplanerad dag hemma. Visst behövde jag tvätta och diska men ändå mest vara ledig.

Jag har lyssnat på böcker, tänkt, vilat, virkat, ätit god lunch och fikat. Alldeles vanliga saker som jag inte riktigt brukar ta mig tid för på detta sätt. Jag äter förstås mat men sällan lagad mat på helgen. Jag dricker kaffe men sällan att jag tar en rejält paus. Det vill jag börja med och idag blev det av.

Det är precis sådan här dagar jag drömmer om, som jag bestämt mig för att de ska bli fler i mitt liv. Jag är på gång!

Annons

3 tankar på “Bästa söndagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.