Fästa trådar

När man har virkat mycket måste man fästa trådar. Ikväll tog jag mig an några sjalar som blivit liggande. Annars är mitt projekt just nu att virka en väska. Jag har en tanke om att det vore bra att återanvända tygväskor som färdigsytt foder. Jag har väldigt många tygpåsar av varierande kvalitet och det borde ju kunna användas.

För att få träna färgbyten, fick jag även idéen att göra en randig, färgglad väska. Nu är båda sidorna klara. Har en del av axelremmen kvar att virka. Sedan ska alla trådar fästas och allt ska sys ihop. På den ena stycket har jag fäst en hel del trådar men inte allt.

Det är lång tid kvar innan jag vet om mitt projekt fungerar. Redan nu kan jag väl säga att även om jag älskar glada färger, så lär det bli svårt att få denna väska att passa till något. Jag får väl blunda och bära den med stolthet.

Det är roligt att få testa sig fram och se vad som kan fungera. Om idéen med att återanvända tygpåsar fungerar, ska jag göra en annan väska i dyrare och bättre garn. Och något mer diskreta färger.

Annons

4 tankar på “Fästa trådar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.