Snabb leverans

Post- och paketleveranser har varit ett återkommande ämne i min blogg. Jag är väl inte alltid helt nöjd, jag överraskas och förvånas ofta. Men de händer att det fungerar så det ska jag förstås också skriva om.

I söndags beställde jag varor från två olika företag: ett skoföretag och ett garnföretag. Skoföretaget vet jag att de använder PostNord och det brukar betyda att paketet kommer till ett utlämningsställe dit jag behöver ta bilen. Det tycker jag inte alls om. Men söndags blev behovet av just det paret tofflor oemotståndligt och jag beställde. Bara att vänta in avisering om leverans.

Det andra paketet var garn och det brukar komma till den lokala butiken. Det brukar fungera, däremot kan sms:en komma lite hur som helst. Ibland punktligt, ibland både sms och e-post och ibland kommer bara påminnelser. Idag kom sms och e-post och jag blev väldigt positivt överraskad att få mitt garn så snabbt.

Ännu mer överraskad blev jag då det stod ett paket utanför dörren. Visserligen ingen avisering, sms, e-post eller ens att de ringde på dörrklockan. Men skorna kom fram både snabbt och smidigt och jag behöver inte ta bilen. Då kan jag ju acceptera bristen på kommunikation.

Tänker att de hela beror på att det inte är så många paket att leverera just nu. Köpruschen är begränsad januari och så ska det nog vara. Men jag är glad som får så fina paket!

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com
Annons

6 tankar på “Snabb leverans

  1. Så skönt med två nästan prickfria och snabba leveranser. Förmodligen är det som du säger att köputrymmet inte är så stort i januari och att färre handlar. Sedan är det alltid bra med information kring leveransen.

  2. Jag inväntade ett paket från postnord, fick avisering om att paketet fanns att hämta i en box, men en stund senare kom ett nytt meddelande om att jag inte varit hemma när paketet skulle levereras och att jag skulle få ny avisering. Sen kom ett nytt meddelande om att paketet var för stort eller boxen full och att ny avisering skulle komma. Ytterligare ett meddelande kom sen, att ett paket precis leverats till min dörr, fast från ett helt annat ställe där jag inte beställt något (inget paket fanns heller). Till slut, fyra dagar senare, kunde jag hämta försändelsen.

    • Suck. Det där är så himla vanligt. Få saker är så stabila som våra hus, de flyttar inte på sig och borde vara lätt att hitta och leverera till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.