Frusen men nöjd

Det är kallt idag. Riktigt ruggigt när jag rusade iväg i morse. Till min stora lycka får jag använda min nya vinterkappa/parkas som jag köpte i höstas. Den är jättevarm, nästan för varm. Tyvärr glömde jag mössa och vantar i morse. Det gjorde inget då, det var varmt med händerna i fickorna. Men nu i kväll fick jag anledning att ångra mitt misstag.

Självklart var det tågstrul när jag skulle hem. ”Nästa tåg kommer om 104 minuter” sa rösten i högtalaren. Klockan var redan efter 21 så jag var ganska angelägen om att komma hem, inte vänta. Hittade ett sätt genom att ta tre olika bussar. Det blev en del ganska kylig väntan på busshållplatserna.

Kappan håller mer än vad den lovat men tunna kängor och tunna strumpor under klänningen gjorde det ändå lite svalt. Lite tokigt med klänning just i dag. Känner även i kinderna att kylan bitit där. Så lite frusen är jag, men mest av allt jättenöjd med kappan.

I morgon blir det mössa, vantar, halsduk och långbyxor.

Annons

3 tankar på “Frusen men nöjd

  1. Grattis till en varm och skön kappa! Det tycker jag är A och O. Jag köpte en lång dunkappa förra året och jag är verkligen nöjd med den. Vantar är jag inte så beroende av men frysa om fötterna är jobbigt.

    • Vantar är ett måste för mig. Varm jacka använder jag inte lika ofta. Har en vinterjacka som är på tok för varm. Använder den bara ett par gånger om året. Fötterna är också jobbigt att frysa om! Hoppas du höll dig varmare idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.