Ingen tystnad

Skyndade till biblioteket på eftermiddagen för att hämta en bok som jag reserverat. När jag öppnade dörren möttes jag av en vägg av skräniga ljud. Det var snoriga barn och vilsna vuxna överallt. Jag försökte bana mig fram bland barnoveraller, mössor och halsdukar. Mötte utklädda figurer som jag inte alls vet vad de skulle föreställa. Skyndade att låna min bok och smet ut så fort jag kunde.

Det var tydligen flyttfest för barn. Biblioteket ska flytta. Under någon månad kommer det att vara mycket begränsat öppettider och utbud men å andra sidan längre lånetid. De uppmanar alla att låna hem böcker och sedan lämna tillbaka på nya stället.

Jag har inget sett varken bilder eller ritning på nya stället så det blir en glad överraskning. Men innan jag går dit, ska jag kolla att det inte är barnkalas, det blev för mycket för mig.

Annons

2 tankar på “Ingen tystnad

  1. Jag gick till vår finabokhandel igår, som ligger i ett köpcenter. Utanför boklådan pågick ansiktsmålning, barn och föräldrar flockades, så även inne i butiken. Jag gillar tjusningen med att strosa runt och kolla in böcker, spel och pennor, men det var så överbefolkat att jag flydde. Lite dumt att gå dit en lördag insåg jag.

    • Lördagar är svåra dagar för lugn shopping. Tycker att det borde går att ordna med olika avdelningar och annat men ibland blir det väldigt stökigt. Jag undviker mycket nu i december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.