Pulsa fram i snön

Den senaste tiden har jag beställt en del varor via nätet. Det är dels en del saker som inte funnits i mina fysiska butiker. Jag har även beställt en hel del garn. Det finns ganska få garnbutiker och på så sätt är det enklare att beställa via näthandel. Dessutom är jag dålig på att beräkna garnåtgång och behöver kompletteringshandla när garnet tar slut.

De allra flesta butiker har väldigt fina erbjudande i att få hem paketen. De är generellt sett stor valfrihet och bra service. Visserligen är det olika utlämningsställen men det kan jag hantera. Nästan.

Min favorit-sko-butik erbjuder tyvärr inte samma valmöjligheter. Av någon anledning ligger utlämningsstället väldigt dåligt till. Hyfsat nära fågelvägen men jag kan inte flyga. De stora problemet är att man bör ha bil för att ta sig dit. Att gå dit är krångligt och farligt då man måste ut i trafiken. Dit skulle jag idag.

Bitvis pulsande i snö, bitvis halkande på hala gator tog jag mig fram. Det tog nästan en och hen halv timme att gå fram och tillbaka. Jag är glad att jag kom fram utan att halka eller bli påkörd.

Nu hoppas jag innerligt att skorna är vad jag tänkt så att det var värt promenaden.

Cykeln får nog stå kvar idag.
Annons

6 tankar på “Pulsa fram i snön

  1. Tur du klarade den strapatsen. Man litar varken på sina egna fötter, eller på bilister i detta väglag. Det var en plusgrad här idag, så det funkade med fönsterputs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.