Fint att längta hem

Sitter hemma i min egen fåtölj igen efter några dagar i Norrbotten. Det var härligt att få vara ute på resande fot. Det var även härligt att idag få längta hem. Och nu är jag hemma med nya erfarenheter och nya minnen.

Tågresan hem var mysig. Jag sov så gott. Bara att kura ihop sig i kupén. När jag vaknade insåg jag att det måste ha gått sakta och det visade sig att tåget var försenat pga lövhalka. När jag såg på information om tågen insåg jag att det var många tåg som var sena. Det gick ingen nöd på mig men kom väldigt sent till kontoret, vilket ledde till en stressig dag och lång kväll.

Men som sagt, nu är jag hemma igen. Kylskåpet är tomt men tvättkorgen är snart full igen. Så får det vara några dagar till. Först ska jag bara sitta i soffan och har det bra.

Annons

2 tankar på “Fint att längta hem

  1. Fint att ”borta bra men hemma bäst” står sig i längden för det är ju så det ska vara. Sedan är det alltid berikande att byta miljö och uppleva något nytt.

    • På något sätt vore det ju förfärligt om det vore jobbigt att vara hemma. Omväxling förgyller livet men det är ändå väldigt viktigt att trivas i sitt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.