Veckan går fort

Min måndag var dels vandringsdag, dels hemresedag efter några fina dagar i Skåne. Det innebar att tisdagen var packa-upp-och-tvätta-dag. Jag började dock med att ta en lång promenad till biblioteket där två reserverade böcker väntande. Det kändes som vinstlott då det visade sig att det var Håkan Nessers senaste bok samt andra delen i Morden på Österlen som väntade på mig. De ser jag fram emot att läsa.

Den här sommaren har jag inte haft möjlighet att lyssna så mycket på Sommar i P1. Jag har många program kvar att lyssna på. Igår kväll lyssnade jag på tre och de var okej. Få riktiga höjdare än så länge men alla har något. Jag ska fortsätta att lyssna men misstänker att jag inte kommer klara av alla innan sommaren är slut.

Igår var första dagen som fri från snuva. Bara hostan kvar. Men jag är så less på att känna mig hängig. Därav har jag bokat i sköna behandlingar idag och klippning hos en ny frisör. Jag behöver både lyx och ny energi och vill känna mig fräsch inför jobbstart. Hoppas att dagen ska ge positivt resultat.

Tyvärr blir det ingen mer längre resa denna vecka. Jag skulle ha varit i Malmö resten av veckan med det blev av olika anledningar inställt. Känns som att det är kännetecknet för denna semester. Ändå går tiden fort. Åtminstone de glada dagarna. Så nu vill jag ta hand om de resterande dagarna av denna semester.

4 tankar på “Veckan går fort

  1. Då har du trevlig läsning att se fram emot. Så skönt att snuvan är borta men lite uppiggande behandlingar samt en klippning kan göra att man känner sig piggare.

    • Det är toppen. Bra böcker och en härligt lyxig dag. Det brände kanske lite i plånboken men jag har ju mest handlat hostmedicin under semestern, så det kunde jag unna mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.