Byvägen i Simrishamn

Tack vare Skånetrafikens sommarkort, passar jag på att besöka fler olika platser när jag är i Skåne. Den här gången bodde jag på tre olika hotell, i tre olika städer, och besökte betydligt fler platser. En av byarna som fick besök av mig var Simrishamn. Jag har varit där flera gånger tidigare med ryggsäck, i samband med vandring, men då ser man inte så mycket. Eller jo, det visade sig att jag faktiskt har sett ganska mycket då det är en liten by.

Den här gången upptäckte jag i alla fall Byvägen där jag fick en skål med kaffe och en av de godaste kardemummabullar jag ätit på länge. Det regnade ute och var skönt att sitta inomhus och njuta av kaffet och bullen.

Tyvärr lite lång resa för mig, för regelbundna besök så jag är glad att valde rätt café under besöket.

Annons

7 tankar på “Byvägen i Simrishamn

  1. Det var väldigt länge sedan jag var i Simrishamn så frågan är om jag skulle känna igen mig ens… Hotell Svea finns förmodligen kvar misstänker jag!

    • Svea finns kvar men jag vet faktiskt inte hur förändrat det är. Jag roade mig med att gå förbi systembolaget. Var och varannan bok som utspelar sig på Österlen, har någon som åker in till Simrishamn för att gå på systemet. Lite kul att så många tar upp det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.