Första riktiga semesterdagen

Vaknade tidigt till den första riktiga semesterdagen. Frukost serverades 07.30 och då behövde jag var iordninggjord och klar. Det var en enkel frukost men det fanns vad jag behövde. Däremot hittade jag inte mina kurskamrater. Jag visste ju inte vilka de var och det var många i matsalen.

Väntade länge utanför kurslokalen och av en slump kom en av deltagarna. De visade sig att vi skulle vara på ett annat ställe en annan tid. Jag fick sällskap och hittade tillslut mitt gäng. De började dagen med att repetera gårdagen och jag fick lyssna till deras reflektioner. Sedan följde en pass med självmassage innan det var fika.

Efter fikat hade vi diskussioner på temat ”Acceptans”, vi pratade i smågrupper och i storgrupp. Storgrupp innebär åtta personer som det går snabbt att få en bild av varandra. Lunch smakade toppen och eftermiddagen ägnades åt samma tema, genom texter, meditationsövningar och efter eftermiddagsfikan följde yoga. En liten paus innan middagen hann vi med.

Att gå en kurs på folkhögskola innebär mycket mat och fika. Det är jag inte van vid men fyra dagar kan man unna sig, tänker jag.

Satt en kort stund i solen och läste men kände mig trött. La mig ”kort” på sängen men vaknade inte förrän efter 2,5 h. Jag är helt slut. Så nu bli det en sval dusch innan läggdags.

I morgon väntar en ny ta med liknade upplägg med med nytt tema. Och det verkar bli samma fina väder som idag, strålande sol och 26 grader varmt. Det är ändå härligt med semester.

Annons

2 tankar på “Första riktiga semesterdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.