Partiledardebatt

Satt som klistrad framför söndagskvällens partiledardebatt på Svt. Intressant, tycker jag, men tidvis svår. Jag är relativt intresserad av politik då jag delvis jobbar med påverkan. Det gör att jag även tycker att det är intressant hur de för sin retorik, agerar, gör utspel mm.

För första gången på väldigt länge, vet jag inte alls hur jag ska rösta i höst. Det gör att jag lyssnar på ett annat sätt nu. Ibland tänker jag att politiken blivit mer grumlig, vilket gör det svårt. Ibland tänker jag att det blir svårare ju mer man vet om ett ämne särskilt där man vet hur svår en fråga är.

Det lär en tid kvar fram till valet och jag kommer att hinna läsa mycket innan det är dags tar ta sig till vallokalen.

Men en fråga skulle jag gärna vilja ha svar på direkt. Hur är det med ljudet i studion? Varför är det nästan som att vissa skriker? De har ju mikrofoner. Använd dem.

2 tankar på “Partiledardebatt

  1. När det gäller vissa frågor som tex brottslighet så är nog de flesta partier överens men med den stora skillnaden på HUR man ska åtgärda det. Huret, tycker jag är mest intressant. O hur jag ska rösta är lite oklart bortsett från Region Sthlm. Där står det för mig väldigt klart att sittande partier inte ska ha förnyat förtroende.

    • Precis, det lär så lätt att klaga, visa på problem men mycket svårare att komma överens om hur saker ska lösas.
      Jag måste även erkänna att jag har svårt för vissa politiker, så även om jag egentligen kan acceptera mycket av vad de skriver, så har jag i alla fall inget förtroende för att det ska lösa frågan i praktiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.