Mycket tv-tittande

Lördagen blev en lite för lugn dag för min del. Jag kom en bit i omvårdnaden av mitt hem men inte så långt som jag önskat. På kvällen fastade jag framför tv:n och melodifestivalen. Kul att se men ingen av mina favoriter kom med. Tänker ändå att det är en ganska bra nivå på låtarna, där det är så pass många bra som inte kommer med till final. Men tyvärr tycker jag att vissa bidrag enbart handlar om att få visa upp sig och göra reklam för nya skiva. Jag fattar vilka pengar det handlar om, så jag förstår, men lite mer vill jag ha av en tävling.

Idag har det blivit väldigt mycket tv-tittande. Jag älskar att kolla Vasaloppen. Jag gillar långlopp och jag gillar att tänka tillbaka på en vandring längs Vasaloppsleden som jag gjorde för många år sedan. Och jag drömmer om att få vandra leden igen.

Nu ska jag stänga ner datorn och ägna mig åt annat. Det här skrivandet är en kaffepaus och den får ju inte bli för lång. Det finns mycket att ta hand om.

Annons

4 tankar på “Mycket tv-tittande

    • Så lite chans till träning här hos mig, jag behöver något mer lättillgängligt. Det är egentligen en ganska trist vandring men den betyder mycket för mig.

  1. Visst hör det till att titta på Vasaloppet. Tyvärr missade jag starten men inte den spännande målgången i alla fall.
    Mina favoriter gick inte vidare heller men det var väl mest Lisa Miskovsky som jag gärna hade sett i finalen.

    • Jag hade Alvaro Estrella och Lillasyster som mina favoriter. För mig kräver Miskovsky:s låt ganska många lyssningar innan jag kan ta in den helt. Jag är inte där en men jag anar att jag kommer att gilla den ju mer jag lyssnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.