Fint med helg

Det är fredag, arbetsveckan är slut och jag har både lyssnat på Spanarna i P1 och sett På spåret på Svt. Fick visserligen ställa in ett planerat vaccin-dos-intag pga lite halsont. Ingen fara men vill inte chansa. Allt kändes ändå ganska okej på kvällen när jag låg under en filt och läste en bok. Men ringde pappa och nu är det mamma som är inlagd på sjukhus.

Jag känner verkligen att jag bor lite väl långt ifrån. Och med halsont är det inte mycket idé att resa dit. Bara att avvakta.

Anar att det är lite så här året kommer att bli, så jag ska snabbt lära mig hur man hanterar allt. Det är min plan. Men först lite varm dryck för halsen.

Annons

6 tankar på “Fint med helg

      • Just halsont är svårt, tycker jag. Det kan man ha bara så där. Sen inget, sen halsont, sen inget. Hoppas du kan komma iväg. Hur långt har du?

      • 20 mil enkel resa så det är ok men jag behöver stanna över natten. Det är precis på gränsen, tycker jag, att åka bara över dagen. 15 mil går bra men det kanske bara sitter i skallen. Om man kommer iväg tidigt kanske det skulle gå.

      • Man måste ju göra väldigt långa dagar annars, om det ska bli något. Men å andra sidan går det ju, men jag har inte det intresset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.