Att jämföra med andra länder

Under ett möte idag hann vi med lite småprata under en paus. Vi som var med finns i fyra olika länder. Samma virus men olika sätt att hantera pandemin. Det är intressant att lyssna och diskutera. Sådant vi tar förgivet är kanske inte det för andra, och andra undrar hur vi i Sverige tänker. På något sätt är vi påverkade av vår omgivning. Vi försöker hålla oss till fakta, förstås men som det har vi ju lärt oss att det inte är helt enkelt.

Däremot blev det enkelt att inse att det planerade resan till Amsterdam i februari är inställd. Jag hade faktiskt inte ens tänk på den, att den skulle bli av, har hela tiden förutsatt att mötet blir via Teams. Å andra sidan har jag inget emot att resa till Amsterdam senare i vår!

10 tankar på “Att jämföra med andra länder

      • Det är ju jätteintressant. Att man kan upptäcka nya saker hos sig själv, att olika behov kan komma fram. Det tyder på öppenhet och mod att inse vem man är.

  1. Amsterdam står kvar och det är en fantastisk stad att besöka under våren. Har du inte varit där tidigare och reser dit i vår måste du besöka Keukenhof och se tulpanodlingarna. Holländarna är genuint trevliga är min uppfattning och de visar gärna upp sina sevärdheter. Har du tid så besök även ostmarknaden i Alkmaar.

    • Jag har aldrig varit i Amsterdam och vill gärna resa dit. Nu handlar det om jobbresa så det är inte säkert att jag hinner se så mycket men med lite tur så får jag även en gnutta fritid. Om nu ens resan blir av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.