Inställd hotellnatt

I natt vaknade jag vid tretiden. Insåg att jag låg och sov på soffan. Jag måste ha somnat när jag lyssnade på en julbok. Fy så jobbigt att behöva vakna, byta om och sedan smyga upp på övervåningen och ta sig till sovrummet. Ville inte vakna för mycket. Det blir så svårt att somna om. Men det gjorde jag och vaknade några timmar senare men inte särskilt utsövd.

Har jobbat hemifrån idag eftersom jag hade planerat att sluta tidigt för att unna mig en hotellvistelse. Men det var möten hela dagen, utan paus så jag ställde in min resa när jag insåg att det skulle bli alldeles för stressigt. Trist men jag orkar verkligen inte stressa.

Tanken var att ta mig till en butik på kvällen som hade en vara till halva priset idag, en perfekt julklapp. Eftersom jag var så stressad, kollade jag att varan fanns i butiken innan jag for iväg. Och den var slut. Varan fanns i Uppsala och om jag åkte direkt kanske jag skulle hinna. Slängde mig iväg men kom bara fram till E4:an. Insåg att det var krypkörning och jag hade aldrig hunnit. Det blev ett extra varv i rondellens så åkte jag hem igen.

Jag har alltså både missat min hotellvistelse och att köpa julklappar. Men det är ju en dag i morgon också.

Annons

6 tankar på “Inställd hotellnatt

    • Det är bra med insikt men ändå ingen bra insikt. Man måste vara rädd om sig själv. Min situation är inte alls hållbar i längden men en kortare period går det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.