Ny vecka

Efter en urusel sömn så klev jag upp extra tidigt i morse för att hinna städa kontoret innan alla jobbmöten började. När jag kommit av tåget och passerade SEB stora kontor, stod en kör och sjöng så vackert utanför byggnaden. Det var inte lusseklädda men sjöng verkligt bra. Vilken fin överraskning.

Men jag skyndade vidare till kontoret. Där var det stökigt och jag fick leta efter att hitta en lugn plats. Möten avlöste varandra ända fram till lunch men själva lunchen blev en besvikelse. Det såg ut som rester vilket är märkligt en måndag.

På eftermiddagen blev det att ta sig till tandläkare. Hon var försenad så de blev väldigt bråttom tillbaka till jobbet efteråt. Det blev ett väldigt farande idag vilket inte är optimalt men nödvändigt.

Dagens stora irritationsmoment var ett mejl om en julklapp från företaget. Det visade sig vara ett fejkmejl – en test för att vi inte ska klicka på okända länkar. Jag tycker att det är viktigt med säkerhet, att vi får lära oss och även testas ibland. Men det här kändes inte roligt. Först dra upp förväntan och sedan dra ner alla igen. Nej tack, det behöver vi inte för att kännas oss uppskattade.

Det blev sent men jag kom hem till slut och nu ska jag bara vila inför morgondagens utmaningar. Och jag hoppas att jag slipper fler plumpa fejkmejl.

2 tankar på “Ny vecka

  1. Jag sov inte heller i natt. Det är så störigt. Nu behövde inte jag rusa iväg, det är jag glad för.
    Konstigt med er lunch. Hoppas den smakade okej iaf. Och framför allt hoppas jag att du får en lugnare dag i morgon.
    Mår du helt bra nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.