Reseplanering

Har ägnat tisdagskvällen åt att kolla hotellpriser, tågpriser mm för att få till en bra planering för resa över nyåret. Det tar tid men det går att hitta riktigt förmånliga priser på trevliga hotell. Jag behöver hotellrum med skrivbord eftersom jag ska skriva under min ledighet. Och vandra. Men det viktigaste är att få komma bort.

Varje år så tänker drömmer jag om att besöka Måkläppen och kanske kan det bli av i år. För mig är det ju en bit att resa och det går förstås inte att veta något om vädret så här långt i förväg. Men det är kul att ha något att se fram emot och drömma om.

Jag älskar denna planeringsfas av resandet. Nästan lika bra som själva resan.

Annons

9 tankar på “Reseplanering

    • Planering är min grej.
      Det är så tragiskt att det ska behövs mer restriktioner, skyltar mm. Det borde ju vara självklart att visa hänsyn i naturen.

      • Folk är väl alltför ivriga att se sälarna på nära håll. Alla visar inte hänsyn i sin iver och istället stängs områden av. Jag var också sugen på ett besök där, men tyckte det lät alltför avstängt nu på något vis. Men jag kan ha fattat fel när jag läste.

  1. Som boende kan jag bekräfta att två delar är avstängda vilket innebär att man inte kommer så nära. Dock är det fullt möjligt (om man har tur) att se sälarna. Tyvärr har besökare gått alldeles för nära och velat ta en selfie med dem. Det borde verkligen vara en självklarhet att visa hänsyn i naturen men tyvärr så förstår alltför många människor inte det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.