Fin helg

När jag körde mot Örebro i lördags, gjorde jag ett kortstopp i Köping. Jag har kusiner som bor där, en moster och en morbror. Min mormor och morfar bodde där och är även begravda där. De flesta av mina mostrar och morbröder har flyttat därifrån men några finns kvar. Vid detta besök skulle jag enbart få saker levererade och mötte upp min kusin vid ishallen. Strax kom även min moster ut och vi fick en trevlig pratstund i kylan.

När jag kom fram till mina föräldrar hade jag lite bråttom att byta om inför bröllopet men behövde kolla status på dem. Pappa blev återigen hämtad med ambulans i veckan men var snabbt hemma igen. Han mådde bättre när jag kom. Däremot var min mamman sjuk efter ett epileptiskt anfall. Denna gången var det ett ovanligt stort anfall som påverkar henne rejält, Hon var mycket svag, konstig i skallen och hade knappt någon syn kvar. Det tar dagar att återhämta sig efter sådana anfall och tyvärr påverkar det hjärnan.

Ändå satt de uppe och väntade på mig när jag kom hem från bröllopet. Det hade visserligen sovit en del på kvällen men de ville förstås höra allt.

Söndagen blev lugn. Lite sovmorgon sedan behövde föräldrarna lite hjälp innan jag åkte hemåt igen.

Det blev en fin helg med många fina möten. Och idag har jag fått rapporter om att mina presenter till brudparet blev till belåtenhet. Det är ju alltid roligt att höra.

Annons

9 tankar på “Fin helg

  1. Så gulligt att föräldrarna satt uppe och väntade! Såklart de ville höra allt.
    Kul att presentera uppskattades! Vad gav du? Fick de present av andra eller bara pengar?

    • Bröllopet var så fint. Jag blev väldigt rörd. Det blev även en trevlig middag efteråt. Men jag höll inget tal. Det blev inte så. Men det var nog bra. Det var bara brudens sida som höll tal och om även jag hade gjort det, hade det blivit lite väl mycket. Dessutom var mitt tal, som var väl inövat och låg i handväskan, det mest genomtänkta så det hade nästan fått andra tal att låta svamliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.