Snabbpackning

En tjänsteresa är stundande och denna gång med övernattning. Det känns väldigt ovant. Jag var så vansinnigt trött igår kväll, det blev en snabbpackning. Jag tror att jag fick med det allra viktigaste.

Men… jag glömde min privata dator. Jag reser ju aldrig utan den och nu känns det tomt. Jag har visserligen med mig jobbdatorn men där jag har inte allt.

Galet så beroende man är av vissa saker. Det ska jag fundera vidare på, under kvällens resa.

8 tankar på “Snabbpackning

  1. Då hoppas jag att du får en givande arbetsresa. För egen del använder jag ytterst sällan arbetsdatorn privat men ibland har nöden ingen lag. När vi var på Ystad Saltsjöbad valde jag att lämna datorn hemma. Nu var det bara en övernattning så då räckte telefonen gott och väl men rör det sig om fler nätter åker datorn oftast med.

    • Tack!
      Eftersom jag skriver så är ju datorn typ alltid med och ofta båda två dvs både jobb och den privata. Nu får jag klara mig. Antingen vara helt ledig, eller så kan jag ju jobba 🙂

  2. För inte alltför många år sedan fnyste jag åt mobiltelefoner. Idag är det svårt att vara utan, om bara för ett dygn. Man skapar snabbt relationer till sådant man förr tyckte var en börda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.