Mysmorgon

Så är veckans finaste stund här. Lördagsmorgon med nybryggt starkt kaffe. Arbetsveckan ligger bakom mig och helg framför mig. Idag har jag suttit länge, landat och tänkt. Solen skiner. Jag är frisk, lite sliten men jag täcker att jag ska vara glad över att jag inte har några sjukdomar.

Även den här veckan har varit tuff och det blev inget ledig dag igår som planerat. Men jag fick undan en del så jag är i alla fall på god väg mot bättre situation. Jag har missat veckans alla planerade nöjen men åtminstone hunnit med både besök hos tandläkare och mammografi. Det är jag nöjd med.

Idag ska jag mest vara hem och vara ledig. När jag är ledig är jag oftast ute eller på språng. Det är sällan att jag bara är. Det ska jag vara idag. Vinterfixa på balkongen, läsa, lyssna på musik. Kanske bege mig ut för att storhandla och fika. Och sedan få ingång nya telefonen förstås. Det blir en lagom lördag.

Funderar över om jag kan ta mig till Skogskyrkogården framåt kvällen. Den ligger söder om stan, och den här helgen är det begränsat med pendeltåg så jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Men det sägs att det är en upplevelse att går där med alla ljusen. Det vore fint att få uppleva.

4 tankar på “Mysmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.