Mer än irriterad

Det händer att jag råkar fastna i läsning någon kvällstidningssite som gör mig irriterad, mer än det borde. Sådant som jag bara inte kan släppa. De senaste dagarna har jag grymtat åt två saker.

Det är dels Bianca Ingrossos ”stora sorg” över kritiken mot hennes julkalender. Det jag retar mig på är uttalandet att de gjort sitt yttersta för att göra en fin kalender som alla kan köpa. För 1795 kr. Det här är en skev bild av tillvaron som gör mig galet irriterad. Alla köper inte en julkalender för 1795 kr. Tydligen alldeles för många men ändå.

Det andra jag irriterar mig på är Jan Emanuel Johansson som sålt en lägenhet på Östermalm efter som han behöver en större skrivarlya. En liten lya på minst 200 kvm. Han får naturligtvis köpa vad han vill men jag förväntar mig lite mer respekt för vad som är en ”liten lya”.

Nåja, världen går inte under men jag har så svårt att acceptera att så många unga människor ser upp mot den här typen av uttalande. Själv ska jag försöka undvika att läsa den här typen av skitsnack.

4 tankar på “Mer än irriterad

  1. Jag tycker det är skrämmande att en person som Bianca är en förebild för så många unga människor. Tänk om de haft en ung människa som pluggat och skaffat sig en utbildning och ett bra jobb som förebild istället?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.