Helgtankar

Det har varit dåligt med sköna morgonstunder den senaste tiden. Stunden med morgonkaffet, oftast på lördagsmorgnar, är en viktig tid men som jag slarvat med på sistone. Idag sitter jag här i fåtöljen med en slät kopp kaffe, och det känns fint.

Lördagen blev en solig dag. Jag sov väldigt länge, min kropp är trött och behöver vilan. Planen för dagen var att ta mig in till stan för ett ärende. Tänkte åka in i god tid för att hinna fika. Det blev överraskad över hur mycket folk det var ute (och inne i butiker). Det verkar som att svenskar vill återta stan igen. Tyvärr är ju inte alla butiker, restauranger och caféer kvar så det var många som fick leta sig fram.

Att hitta plats på café var inte möjligt. Det var fullt överallt. Många gick med take-away-kaffe så jag var inte ensam om att inte hitta plats. Jag gjorde i alla fall mina ärenden, och strosade runt utan att handla något. Men jag såg en fin klänning som jag suktar efter.

På kvällen blev det soffan med en bok och sedan finalen av Legomasters. Önskar att jag hade energi för att skriva men det finns inte denna helg. Borde egentligen jobba men jag försöker minimera det.

Även söndagen har ett besök i stan på agendan. Denna gång ska jag till Söder och med lite tur får jag fika idag. Om jag skyndar mig.

Annons

8 tankar på “Helgtankar

    • Har ännu inte varit på ”Älskade traditioner”, det ligger i en del av stan där jag aldrig är. Gunnarssons har jag tyvärr tröttnat på men suget kanske kommer tillbaka.

  1. Låter som du ständigt jobbar mer än heltid. Det känns spontant fel att inte kunna få ha balans mellan jobb o fritid. Vet att många chefer på mitt jobb har en ständigt för hög arbetsbörda. Som om det är ett systematiskt fel nånstans. Om man aldrig hinner sitt jobb på 40 timmar så måste ngt vara knas, antingen på företaget, ledningen (företagskulturen)

    • Det stämmer att jag jobbar för mycket men det beror på extraordinära situationer. Det här är inte på långa vägar en normal situation och då behöver man göra allt var man kan för att lösa den. Vi har kommit en lång väg nu så jag hoppas att vi snart går i mål.

      • Ingen har kunnat ana allt som vi har varit med om, men det gäller att inte ge upp. Det kommer att bli väldigt bra och då ska jag både fira och vara ledig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.