Oj så många människor

Hade ett antal saker som jag behövde fixa på kontoret idag. Hade väl ingen lust så jag drog ut på det under hela förmiddagen. Tog tåget och tyckte möjligen att det var mer liv än vanligt på perrongen. När jag kom upp i stationsbyggnaden och ut på en bro insåg jag mitt misstag. Det var väldigt många poliser som stod i dubbla rader. Derby på Friends arena vilket jag glömt bort. Bara någon minut bakom mig kom nästa gång, överfyllt av fotbollsfans. Galet mycket folk vart än jag tittade.

Lyckades göra ett snabbt besök i Mall of Scandinavia för att för att köpa med mig mat för att sedan smita in på kontoret. Det var väldigt mycket folk i MOS och på alla gator runtomkring. Och högljutt. Har lyssnat på bröl under under hela eftermiddagen.

Väntade länge efter matchen innan jag vågade mig ut och hem igen. Det tar tid innan 43 000 supporters hinner lämna, särskilt de som dröjer sig kvar för att fira.

När man är van att vara ensam och inte har umgåtts mer fler än åtta personer som mest, blev det lite för mycket idag, för min smak. Derbyn lär jag undvika framöver, den läxan har jag lärt mig.

2 tankar på “Oj så många människor

  1. Det låter helt förfärligt! Jag tycker inte om människor! Det låter ju inte klokt, men det får vara i viss mängd och vid vissa tillfällen. Inte tusentals på en gång! Bara ljudnivån 😣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.