Rivstart, igen

Veckan började med en rivstart. Det är ju inte första gången. Efter förra veckans ynklighet i sjuksängen så hade jag önskar mig mer av mjukstart. Den energi jag samlat på mig under helgen ska ju räcka hela veckan. Men så blev det inte. Redan på förmiddagen var nästa kris ett faktum och det var bara att sätta igång med krishanteringen. Jag har helt tappat räkningen för hur många gånger det har skett i år. Men jag är riktigt snabb numera.

Men det dränerar mig på energi så när kvällen kom behövde jag en promenad innan jag drog igång kvällspasset. Det blev en alldeles för lång arbetskväll men allt som sker är långt bortom min rådighet, så det finns inget annat val än att agera och ställa tillrätta. Jag har också bunkrat upp med bra och nyttig mat i kylen, massor av vitaminer och det underlättar mycket.

Så på så sätt är jag nöjd, motion och bra mat gör att jag orkar bättre. Det ska bli en god vana.

9 tankar på “Rivstart, igen

  1. Bra och nyttig mats samt vitaminer är en bra grund i alla fall. Sedan förstår jag att du hade önskat en lite mjukare start på arbetsveckan. När det är så intensivt blir goda vanor desto viktigare.

  2. Jag hade inte heller orkat med ditt jobb. Känns som du jobbar 75% av livet.
    Undrar vad du köpte hem för gott när du bunkrade? Bra att få till bra vanor. Synd det tar så lång tid att bygga upp en bra vana, men ingen tid att bryta den!
    God tisdag!

    • Jag har fyllt kylskåpet med grönsaker, goda fruktdrycker, ägg & fetaost (blir omelett). Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett jobb som inte engagerar mig, utan utveckling eller där jag måste följa fasta tider. Jag behöver ansvar, flexibilitet och att få använda min kreativitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.