Bra skor

Har bestämt mig för att gå i bra skor. Med bra skor menar jag skor som är stabila, tillräckligt breda för mina fötter, sitter bra, har bra grepp och har bra dämpning. Det ska vara sköna och det ska kännas skönt även efteråt. Så tänker jag. Ändå händer det att jag går omkring i sandaler och andra dojor som är utslitna, snedslitna eller nedtrappade. Har svårt att göra mig av med gamla trotjänare och det måste jag ändra på.

I början av sommaren beställde jag två par bra skor. Det tog en evighet att få dem levererade, ett par var i fel storlek och kartongen trasig. Det blev retur. Men även den tog en evighet. Vad PostNord pysslar med vet jag inte men de levererar inte paket inom rimlig tid. Det innebar massor av merarbete både för mig och företag innan allt blev rätt. Skorna fanns inte i rätt storlek och jag blev utan.

Eftersom det inte var företagets fel, gjorde jag ett nytt försök i helgen och beställde två ytterligare par i helgen. De kom fram på två dagar och jag är så nöjd. Alla par är jätteskönt och sitter perfekt. De kostar en rejält slant men jag tror verkligen på bra kvalitet.

Nu återstår det svåra – att slänga de gamla trotjänarna. Kanske att de får vara med semestern ut, att det nya livet börjar på måndag. Skomässigt är jag i alla fall redo för en ny säsong och det ser jag fram emot.

Annons

4 tankar på “Bra skor

  1. Jag behöver också bra skor. Ibland har jag dem för länge och det får jag sota för då! Sandaler är ett måste men inte jättebra för fötterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.