Väntan

För min del blev inte söndagen den vilodag jag tänkt mig. Har läst lite, tog en promenad i regnet och hyllade min regnjacka. Sedan har jag skrivit. Jag sliter med mitt manus. Det finns alltid mer att göra men nu handlar det om finputsning, ny genomläsning och fortsatt putsning. Vi får väl se hur lång tid det kan ta innan jag vågar känna mig nöjd. Nu är jag dessutom i det läget att jag behöver skriva ut på papper. Jag behöver se det i skrift för att se vad jag missat.

Mitt i redigeringen ringde mamma. Pappa är dålig igen och blev hämtad med ambulans nu i kväll. Nu sitter vi och väntar på besked. Vågar inte gå och lägga mig men kanske är det fel strategi, bättre att vara utsövd om jag måste resa dit. Känner i alla fall tacksamhet att jag ställt in tänkta resor och är hemma.

Bara att fortsätta att vänta.

6 tankar på “Väntan

  1. Det är så svårt, ska jag lägga mig och hoppas sova, eller ska jag sitta uppe och vänta på besked.
    Jag var i samma sits igår. Yngsta hade åkt in med bröstsmärtor. Vi höll kontakt under tiden och vid ett visste vi det inte var hjärtat iaf. Då fick hon åka hem. Smärtorna är ju kvar. Ett annat alternativ var propp i lungan. Men läkaren uteslöt det. Troligen något muskelfäste.

  2. Det är inte lätt att veta vad som är rätt i en sådan situation. Själv hade jag nog inte kunnat somna innan jag fått någon form av besked. Hoppas att det är ok med din pappa och skönt att du inte är på resande fot.

    • Jag hade tur och fick besked under natten att det inte fanns besked att få, då kunde jag ju sova. Jag tänker att det är bra så länge ingen ringer. Jag håller mig hemma till dessa att jag vet mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.