Stil

Har länge vetat att jag behöver hitta min stil. Det handlar om yttre stil: kläder, frisyr, glasögon och accessoarer. Det hände något när jag satt hemma och pluggade under ett antal år. Tanken var att hitta ny stil när jag började jobba igen. Pandemin slog till och jag har inte kommit tillskott. Tvärtom, så har stilen blivit allt mer bekväm.

Under förra veckan blev det tydligt för mig. Det jag hafsade runt i var inte jag. Inte alls så som jag vill se ut. Jag även om kläderna är mjuka och bekväma så känner jag mig inte alls bekväm.

Nu måste det bli ändring och jag måste komma på ett sätt satt hitta min stil som är jag. Det blir uppdraget för sista semesterveckan. Till dess får jag ägna mig om stilstudier och eftertanke.

8 tankar på “Stil

  1. Även NK erbjuder personal shopping. En bra basgarderob där mycket kan kombineras vore det ideala men ändå är jag inte riktigt där. Pandemin har ställt till det även på klädfronten. Hoppas du kommer fram till hur du vill se ut.

  2. Jag har stil i skov, eller snarare klädsmak. Förr om åren hade jag uteslutande kjol, därefter klänning, sen jeans. Numera har jag mest friluftskläder, men börjar dra mot klänning igen.

    • Jag var länge en klänningstjej men har tänkt att jag ska återuppta byxor igen. Men det är svårt att hitta rätt. Sommartid är det ju skönt med klänning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.