Upp och ner

Ibland går det upp, ibland går det ner. Har haft tv:n på en stor del av dagen för att höra debatten inför statsministeromröstningen och sedan följt efterrapportering. Många intressanta tal och reflektioner även om jag personligen tycker att det läggs för mycket tid på form istället för sakfrågor. Känns som att det blir en lång och tuff valrörelse som redan har börjat. Men vi har i alla fall en statsminister.

Fastnade även framför rapporteringen om den otäcka tågolyckan utanför Hässleholm. Och att det finns misstanke om mord känns ännu värre. Jag tycker ofta att det känns extra när man vet exakt var det är och hur det ser ut. Bilderna man får i huvudet blir så tydliga. Hoppas i alla fall att anhöriga snart får svar på vad som hänt.

Som vanligt bryr jag mig inte om fotboll. En fördel med regeringskris är ju, trots allt, att det blir extrainsatta tv-program. Jag är så less på den trista tv-tablån när det är sport på tv, så då piggar debatter upp.

Annons

7 tankar på “Upp och ner

  1. Fruktansvärt där i Hässleholm! Man kan ju undra vad som hänt.
    Själv ser jag hellre fotboll än politik. Men hellre läser jag en bok. God kväll!

  2. Jag älskar stora fotbollsturneringar, aldrig annars tittar jag på fotboll, men EM och speciellt VM tittar jag på. Roligast är gruppspelet. Sen älskar jag OS som börjar snart. Min favorit är parallellt simhopp😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.