Efter

Att jag har mycket att göra och ligger efter – är inget nytt. Men ändå blev jag så besviken igår när jag upptäckte att knappt ens har börjat lyssna på årets sommarpratare i P1. Det är en så trevlig tradition som jag sett fram emot. Så trist när jag inser att jag inte ens reflekterat över att jag missat.

Samma sak gäller ”Spanarna i P1”. Det är slut för säsongen men jag har inte hört senaste programmet som för förra fredagen. Visst händer det att jag råkar dröja någon dag innan jag hinner lyssna men inte en vecka.

Det är visserligen bara radioprogram. Men för mig är det tydliga indikationer på att jag missar min återhämtning. Jag behöver mina stunder för att koppla av och nu finns de inte. Så går mina tankar denna lördagsmorgon med första koppen kaffe. Och till påtåren hoppas jag komma på lösningar för hur jag ska ändra livet, så att jag kommer ikapp.

Annons

8 tankar på “Efter

  1. Jag kan bara hålla med eval8 i hennes kommentar. Våra stunder för återhämtning är så viktiga och när de försvinner är det en varningssignal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.