Värmeslag

Det är varmt ute, varmt inne men framförallt undrar jag om det råkat bli värmeslag i politiken. Jag har tyvärr missat nyheterna under veckan och missade därmed starten på det som kan bli regeringskris. Det jag hör idag får mig att baxna. Det känns galet att vara så nära ett nyval i detta läge. Tycker jag. Och det gör mig mycket upprörd.

Annars har jag jobbar med hela helgen. Igår satt jag hemma vid datorn och idag har jag suttit ensam på kontoret. Där var det svalt och skönt. Tyvärr råkade jag glömma datorn på jobbet och nu kan jag inte jobba klart vilket irriterar mig något oerhört. Jag visserligen fått mycket gjort men jag ville gärna få klart det allra sista.

Det lär bli en väldigt tidigt morgon i morgon. Jag ska resa till annan ort men innan dess måste jag ta mig förbi kontoret för att hämta upp datorn. Det är så klantigt av mig men sånt är livet ibland. Kanske kan även jag skylla på värmen.

6 tankar på “Värmeslag

  1. Du kan definitivt skylla på värmen. Vad man kan skylla det andra på vet jag inte. Allmän dårskap och en längtan att göra av med pengar?

  2. Ja, vad ska man säga men nu är det ett faktum. Återstår att se vad det här leder till…
    Vilken otur med datorn men det är sådant som händer. Jag tycker det låter klokt att skylla på värmen. Hoppas det inte blev alltför stressigt för dig.

    • Inte ens jag ids hänga med i politiken just nu. Men jag tycker att flera medier har ställt relevanta frågor, våga vara kritiska och det är ju alltid positivt.
      Det blev en galen dag men så är det ju alltid numera. Åh så jag längtar efter lite ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.