Besök hos optikern

Idag blev det ett besök hos optikern. Behovet har funnits ett tag men jag bestämde mig för att inte boka tid förrän jag hittat passande bågar. Det gjorde jag i helgen och fick en tid idag. Som vanligt så förändras min syn hela tiden. Det borde den inte göra men så är det. Behöver därför byta glasögon relativt ofta. Mina nuvarande har jag i alla fall haft i 1,5 år. Det viktigaste denna gång var att även köpa solglasögon. Det kan var riktigt jobbigt med bilkörning i solgass så solbrillor har stått på önskelistan en längre tid.

Känns bra att få det hela uträttat. Slutsumman för kalaset blev förstås relativt högt men jag har bestämt mig för att jag är värd att se bra. Så det kostar jag gärna på mig.

8 tankar på “Besök hos optikern

  1. När det gäller synen så är det otroligt viktigt att se bra och det får helt enkelt kosta vad det kostar tänker jag. När jag bytte senast fick man slipade solglasögon utan extra kostnad och jag är så nöjd med mina progressiva. Vilken lättnad när man kör bil eller har utomhusaktiviteter i skolan. Hoppas du blir nöjd med dina.

    • Det är ju konstigt att man reagerar just på denna kostnad. Jag betalar ungefär lika mycket i bilförsäkring varje år. Glasögon är ju mycket roligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.