Modets makt

De senaste dagarna och veckorna har mitt facebookflöde präglat av studentbilder och bilder från andra skolavslutningar. Det är blommor och glada leende. Och omlott-klänningar. Nästan alla kvinnor, i olika åldrar, har omlott-klänning med volang. Har sett flera bilder där tjejer har typ likadana klänningar. Jag hade missat att de blivit moderna men det är så otroligt tydligt.

De allra flesta passar alldeles förträffligt i modellen och det är fint att se alla finklädda. Jag var bara inte beredd på att alla skulle välja samma modell och se så lika ut. Just i år.

6 tankar på “Modets makt

  1. Det är väldigt tydlig trend ja. När yngsta fröken med sambo var på besök i helgen hade hon just en omlottklänning med volan. Väldigt söt och klädsam tyckte jag.

    • Nu när jag sett fenomenet ser jag klänningen nästan överallt. Vilken genomslagskraft! Och det känns som att alla längtat efter att köpa nya sommarkläder.

      • Själv har jag handlat ytterst sparsamt under pandemin och enbart det absolut nödvändiga. Kanske lättar det lite nu och många vill och behöver uppgradera garderoben.

      • Så är det säkert. Det sägs ju att det är vanligt att hemarbetet gett några extra kilo så det är ytterligare skäl till nyköp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.