Nya semesteringredienser

Fler pusselbitar läggs på plats i mitt semesterpussel. Idag fick jag besked om att jag kommit in på ytterligare en kurs i sommar och att den blir av. Jag hade ju garderat mig eftersom det är svårt att komma in samt att mycket har blivit inställt de senaste året. Nu har jag två olika kurser att se fram emot på temat skriva. Och därmed är två av fyra semesterveckor i princip uppbokade.

Nu gäller att boka resor, få till en bra logistik så att jag får ut så mycket som möjligt av de oplanerade veckorna. Det blir ett härligt nöje. Jag älskar semesterplanering.

6 tankar på “Nya semesteringredienser

  1. Grattis till antagningen! Så roligt att ha två kreativa kurser att se fram emot under semestern. Själv hoppas jag på att några hundrelaterade aktiviteter kan blir av. Det beror lite på hur stora sommarens hästtävlingar blir för de delar mark med brukshundsklubben.

  2. Grattis till att du antagits till de kurserna du vill gå … härligt att kunna se fram emot sånt som du verkligen gillar att göra. Kurser och resor och så lite trevliga vandringar – ser ut som en fullspäckad semester 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.