Kämpar med energin

Det är dags att erkänna för mig själv att det är lite väl mycket nu. Idag har det varit möten och akutfrågor från tidig morgon till långt in på kvällen. Lunch på tre minuter och inget fika. Har gjort massor av saker samtidigt: deltagit i möten, mejlat, svarat i telefon, skrivit debattartiklar, förberett intervjusvar mm. Jag räcker inte riktigt till och jag börjar känna det i kroppen. Ikväll var jag både trött och yr och bestämde mig för att stänga ner för dagen. Huvudvärken hägrar.

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla ”Masked Singer”. Det kräver inget av mig. I morgon blir det sovmorgon. Mer än så vill jag inte planera för just nu.

Annons

6 tankar på “Kämpar med energin

  • Många ledtrådar i Masked Singer är ju verkligen långsökta, som för att lura att tänka i andra tankar. Känner inte heller ingen alla kändisar men så kan det ju vara.

 1. Spontant tycker jag att du ska ta upp det med din chef och diskutera situationen. Vad säger hen om att du inte hinner ta lagstadgad lunch? Du verkar i mina ögon mycket ambitiös men det finns en gräns för vad man orkar. Sedan är det självklart så att vissa perioder är synnerligen intensiva.

  Hoppas i alla fall att fredagskvällen bjöd på lite välförtjänt och avkopplande underhållning.

  • Kvällen blev lugn och skön och nu ska jag koppla av i helgen.

   Vi hjälps åt, chefen och jag och vi har ett mycket gott samarbete. Ibland är det mycket och vi försöker ta igen tiden när det är lite lugnare. Självklart planerar för att äta lunch men det kan hända att annat dyker upp som bara måste hanteras. Det är en del av jobbet och jag älskar att det händer mycket. Men just idag var det lite väl mycket.

  • Det har varit några tuffa dagar nu men så är det ju ibland. Det blir snart bättre, tänker jag. Men jag måste ju vila och äta bra mat – det måste jag påminna mig om när det är mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.